Bioresonantie Workshop

Bioresonantie Workshop voor Beginners

Datum: Zaterdag 5 februari 2022

Locatie: Westendorp Gelderland


Leer werken met Bioresonantie voor jezelf en de mensen om je heen. Maak kennis met betaalbare apparaten die ondersteuning bieden op mentaal, emotioneel en fysiek vlak. Ontdek de basis van frequentietherapie en de verschillende toepassingsmogelijkheden.


Inhoud van de Bioresonantie Workshop voor beginners ( Spooky2)

 

Tijdens deze workshop leer je hoe je op een betaalbare en laagdrempelige manier kunt werken met Frequentietherapie, ofwel bioresonantie. We werken met het apparaat Spooky2.
Lange tijd is het voor consumenten onbetaalbaar geweest om zelf gebruik te maken van deze technieken, door de kosten van de apparaten en de omslachtigheid in gebruik. Je had veel ingewikkelde en technische kennis nodig voordat je ook maar een beetje met zo’n systeem aan de slag kon.


Gelukkig is daar nu verandering in gekomen! De naam is een beetje bijzonder, maar de makers van Spooky2 hebben een prachtig en betaalbaar Bioresonantiesysteem op de markt gezet, nèt boven de kostprijs. Vanuit de missie en passie om het voor velen mogelijk te maken de regie over het eigen welzijn weer terug te nemen en het zelfherstellend vermogen te activeren.

De Spooky2 apparaten zijn te bedienen via de gratis software die je kunt gebruiken zonder uitgebreide technische achtergrond. Ook de updates zijn gratis.

 

Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om te werken met deze therapievorm ( als je weet hoe een laptop werkt) en heb je een zeer uitgebreide machine met maar liefst ruim 50 000 gratis programma’s ter beschikking om jouw welzijn te ondersteunen. De mogelijkheden zijn eindeloos, vanuit jouw eigen interesse en motivatie is er een hele nieuwe wereld te ontdekken. En daarna kun je zelfs nog doorstromen naar de ingewikkeldere toepassingen.

 

Misschien heb je al ervaring met Bioresonantie en wilde je dit al een tijdje oppakken voor jezelf, maar ben je teruggeschrokken van de prijs of de complexiteit. Misschien ken je zelfs Spooky2 al, maar voelt het toch allemaal te ingewikkeld om te starten, waar begin je eigenlijk?

 

Dan is deze Basisworkshop perfect om te ontdekken hoe je bioresonantie kunt inzetten in jouw leven van alle dag, voor anderen, je huisdieren, je welzijn, je energieveld, je zelf herstellend vermogen te ondersteunen. Mocht je Spooky2 willen aanschaffen dan biedt deze cursus je ruim de gelegenheid te kijken, spelen en ervaren met de verschillende machines in combinatie met de software zodat je voor jezelf kunt voelen of het wat voor je is en welke het meest geschikt is voor het doel wat je voor ogen hebt.

 

Inhoud van de Workshop:


- Wat is frequentie therapie en hoe werkt het? 

- Wat kun je met Spooky2 en wat niet?

- Spooky2 en de filosofie van de makers erachter.
- Doornemen van de vele mogelijkheden en soorten programma's die Spooky2 biedt.
- Praktisch advies over hoe je een Spooky2 kunt aanschaffen en welke Spooky2 het meest geschikt zou zijn voor jouw situatie.  We kijken dan precies nodig is aan snoeren, draden enz.
- Installeren en updaten van de software.

- Het aansluiten van de generator op de computer en uitleg waar je computer aan moet voldoen.

- Het gebruik van de contact modus.
- Het gebruik van de remote.
- Uitleg over de verschillende databases in Spooky2.

- Uitleg over het gebruik van de beide generatoren, de GenX en de generator XM en het verschil tussen beiden.

- Uitleg van de kleine portable Spooky (HeaWea microgen.)
- Introductie op Radionics.

- Het scannen met de GenX en de verschillende soorten scans die er zijn.

- Uitleg over hoe je zelf een programma op maat maakt en hoe je bestaande programma's uit de software kunt combineren tot een mooi op maat gemaakt programma voor jezelf.

- Informatie over welke manieren er zijn om in kaart te brengen welk programma je het best kunt gebruiken.

- Wat door Spooky2 los komt, zal ook afgevoerd moeten worden. Het belang van detoxificatie zal besproken worden en hoe je Spooky2 hiervoor kunt inzetten.

- Zonder energie kun je niets beginnen. De mogelijkheden die Spooky2 op dit gebied biedt zullen besproken worden.
- Het gebruik van Spooky2 door mensen die vaak erg gevoelig reageren.

- Allerlei tips over handigheidjes in het gebruik.

- Uitleg over de verschillende informatiebronnen die je kunt raadplegen om verder over Spooky2 te leren.

- Uitleg hoe Spooky2 een mooi onderdeel kan zijn van een behandeling die uit diverse disciplines bestaat.


Zelfherstellend vermogen

In deze training zal de focus speciaal liggen op het zelfherstellend vermogen, detox mogelijkheden, helende frequenties en ondersteuning van het energieveld.

Deze training is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in frequentie therapie. Het is niet nodig om al een Spooky2 te hebben. De training is zo gemaakt dat je thuis met alles wat je geleerd hebt zelf al de mogelijkheden kunt bekijken en de software kunt ontdekken. Je krijgt een uitgebreide handout waarin alle kleine stapjes staan vermeld, zodat je niet alles hoeft te onthouden. Ook als je pas later een Spooky zou aanschaffen, kun je zo weer verder met wat je geleerd hebt.

 

Het is ook niet nodig om voorkennis te hebben, je moet alleen redelijk met een laptop overweg kunnen.


Kortom:

 

De software is omvangrijk en complex en biedt eindeloze mogelijkheden. In de training leer je hoe je de basisfuncties kunt bedienen om er goed, uitgebreid en zelfstandig mee te kunnen werken, zodat je je van daaruit verder kunt ontwikkelen en nog veel meer kunt ontdekken. Natuurlijk kun je je vragen stellen en is er gelegenheid om te oefenen.

De kosten en wat mee te nemen

 

De kosten van de cursus zijn €135,-. De lestijden zijn van 09.30-16.00 uur. Dit is inclusief koffie, thee, water en lekkere dingen natuurlijk. De lunch wil ik je vragen zelf mee te nemen. Heb je al een Spooky2 dan mag je deze meenemen naar de cursus. Neem dan ook je laptop mee en een verlengsnoer.


Spooky2 is nadrukkelijk geen vervanging voor een behandeling door een arts en is geen diagnostisch apparaat ! Raadpleeg daarom bij medische klachten altijd een arts. 


Docente:
Louise Lotte Folmer

 

Louise over Spooky
 

Het werd door het universum op mijn pad gezet en ik voelde meteen dat het iets bijzonders was waar ik meer over wilde leren. Wat mij meteen raakte, is de missie van de makers. Namelijk om een heel betaalbaar en toegankelijk apparaat de wereld in te zetten met enorme mogelijkheden.
Ik voelde dat dit apparaat precies past, bij wat ik wil helpen bouwen. Een nieuwe bewuste wereld, waarin wij als soevereine wezens, de regie over ons eigen welzijn houden, op een manier die betaalbaar is.

Dit citaat van John White (de man achter Spooky2) geeft het precies weer:

"Our focus is on people, not on profit,
It's better to help the many than a few,

Our costs are kept as low as possible,

Community support
You'll never be alone."


Ik heb hem zelf intensief gebruikt (en nog steeds) en heb er veel training in gevolgd. 

Omdat er zoveel mensen geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden die Spooky biedt, heb ik een uitgebreide training opgezet. Daarin wijs ik je de weg, zodat je Spooky2 zelfstandig kunt gebruiken, voelen wat bij je past en vandaar uit de vele mogelijkheden verder kunt ontdekken en uitproberen. Omdat je de software op ieder moment gratis kunt installeren, kun je ook de training volgen, dan thuis eens met de software "spelen" en de mogelijkheden bekijken en daarna pas besluiten of Spooky2 iets voor je is en wat je precies wilt aanschaffen.

Mocht je overgaan tot het aanschaffen van Spooky dan bestel je deze direct bij de fabrikant, zij werken niet met multi level marketing.


Datum: Zaterdag 5 februari 2022
Kosten workshop:
€135,-
Locatie: Westendorp

spooky
Contact
avatars-FJbopzZaBmeDbev8-IrR6uA-t240x240
Cold
Spooky2-GeneratorX-768x492
Cylinder
new-spooky2-home-kit_no-bnc-cable
Generator
H2ea38cf5686248ffbb1fe91e19625765L


De herkomst van de naam van Spooky2

Een beetje een vreemde naam, voor een klein, betaalbaar en heel briljant frequentie apparaatje. Maar er zit een diepere betekenis achter. Het verwijst naar Einsteins uitspraak: "Spooky action at a distance".

 

Einstein ontdekte in de quantum physics "entanglement". Heel simpel gezegd, als je 2 deeltjes van elkaar scheidt en vervolgens het ene deeltje beïnvloedt, dan zal het andere dezelfde invloed ondergaan, alsof de beide deeltjes door een mysterieus communicatie kanaal zijn verbonden. Wetenschappers hebben inmiddels ontdekt dat dit werkelijk mogelijk is, zelfs op grote afstanden. Spooky2 maakt gebruik van dit principe. 

Contact

Contactgegevens Louise:

llfolmer@yahoo.com

Telefoon: 06 170 56 482