Bioresonantieworkshop deel 1

Bioresonantie Workshop deel 1- Introductie en Apparatuur

Datum: Woensdag 5 april 19.00-22.00 uur( docente Etty van der Graaf)

Locatie: Westendorp Gelderland


Leer werken met Bioresonantie voor jezelf en de mensen om je heen. Maak kennis met betaalbare apparaten die ondersteuning bieden op mentaal, emotioneel en fysiek vlak. Ontdek de basis van frequentietherapie en de verschillende toepassingsmogelijkheden.


Inhoud van de Bioresonantie Workshop deel 1 - Introductie en Apparatuur


Misschien heb je al ervaring met Bioresonantie en wilde je dit al een tijdje oppakken voor jezelf, maar ben je teruggeschrokken van de prijs of de complexiteit. Misschien ken je zelfs Spooky2 al, maar voelt het toch allemaal te ingewikkeld om te starten, waar begin je eigenlijk?

 

Dan is deze Introductieworkshop perfect om te ontdekken hoe je bioresonantie kunt inzetten in jouw leven van alle dag, voor anderen, je huisdieren, je welzijn, je energieveld, je zelf herstellend vermogen te ondersteunen. Mocht je Spooky2 willen aanschaffen dan biedt deze cursus je ruim de gelegenheid te kijken en voelen of het systeem wat voor je is.

 

Inhoud van de Workshop:


- Wat is frequentie therapie en hoe werkt het? 

- Wat zijn de mogelijkheden van Spooky
- Het ontstaan van Spooky

- Informatie over de verschillende apparaten, de verschillen en opties tussen de modellen
- Installeren van de software.

- Het aansluiten van de generator op de computer 

- Het gebruik van de contact modus.
- Het gebruik van de remote.

- Het scannen met de GenX en de verschillende soorten scans die er zijn.

- Het selecteren van programma'sZelfherstellend vermogen

In deze training zal de focus speciaal liggen op het bekend raken met Bioresonantie en wat je er allemaal mee kunt om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen.

Deze training is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in frequentie therapie. Het is niet nodig om al een Spooky2 te hebben. De training is zo gemaakt dat je thuis met alles wat je geleerd hebt zelf al de mogelijkheden kunt bekijken en de software kunt ontdekken. Je ontvangt na de workshop een aantal Nederlandse instructiefilmpjes met de handelingen voor de basisfuncties. Ook als je pas later een Spooky zou aanschaffen, kun je zo weer verder met wat je geleerd hebt.

 

Het is ook niet nodig om voorkennis te hebben, je moet alleen redelijk met een laptop overweg kunnen.


Kortom:

 

Je leert wat bioresonantie inhoudt en waarvoor en hoe je het kunt inzetten via de Spooky2 apparatuur. Je maakt kennis met de apparaten en kunt feeling krijgen of het een systeem is waar je in wilt investeren, voor jezelf of jouw praktijk.

Spooky presentatie
Producten
Cold
Generator
Contact
Cylinder
spooky
software

De kosten en wat mee te nemen

 

De kosten van de cursus zijn €85,- voor een dagdeel.
Dit is inclusief koffie, thee, water en lekkere dingen natuurlijk. Heb je al een Spooky2 dan mag je deze meenemen naar de cursus. Neem dan ook je laptop mee en een verlengsnoer.Spooky2 is nadrukkelijk geen vervanging voor een behandeling door een arts en is geen diagnostisch apparaat ! Raadpleeg daarom bij medische klachten altijd een arts. 


Docente:
Etty vam der Graaf

Etty over Spooky
 

Na verschillende bioresonantiesystemen gezien te hebben en zelfs een opleiding te hebben gevolgd met een bekend apparaat kwam ik er toch niet helemaal mee vooruit. De kosten waren gigantisch en elke extra toepassing, software of update maakte het voor particulier gebruik eigenlijk niet mogelijk en al helemaal niet makkelijk in te zetten.


Toen ik informatie over Spooky voorbij zag komen raakte ik enthousiast over de veelzijdigheid en de mogelijkheden die Spooky biedt. Inmiddels gebruik ik het systeem naar volle tevredenheid voor mij en mijn gezin en heb er geweldige resultaten door gezien.


Via de introductieworkshop hoop ik mensen bekend te maken met dit systeem en de kans te geven te ervaren wat bioresonantie voor hen kan betekenen.


Datum:  Introductieworkshop
Woensdag 5 april 19.00-22.00 uur

Kosten:
€ 85,-
Locatie: Westendorp

spooky
Contact
avatars-FJbopzZaBmeDbev8-IrR6uA-t240x240
Cold
Spooky2-GeneratorX-768x492
Cylinder
new-spooky2-home-kit_no-bnc-cable
Generator
H2ea38cf5686248ffbb1fe91e19625765L


De herkomst van de naam van Spooky2

Een beetje een vreemde naam, voor een klein, betaalbaar en heel briljant frequentie apparaatje. Maar er zit een diepere betekenis achter. Het verwijst naar Einsteins uitspraak: "Spooky action at a distance".

 

Einstein ontdekte in de quantum physics "entanglement". Heel simpel gezegd, als je 2 deeltjes van elkaar scheidt en vervolgens het ene deeltje beïnvloedt, dan zal het andere dezelfde invloed ondergaan, alsof de beide deeltjes door een mysterieus communicatie kanaal zijn verbonden. Wetenschappers hebben inmiddels ontdekt dat dit werkelijk mogelijk is, zelfs op grote afstanden. Spooky2 maakt gebruik van dit principe.