Bachbloesem Workshop

Bachbloesem Workshop Gelderland

Deel 1 van de cursus Bachbloesems


Leer op een praktische manier werken met de 38 Bachbloesems van Dr. Bach. In deze workshop maak je kennis met de verschillende remedies en hoe je deze toe kan passen in het leven van alle dag. Je leert een persoonlijke remedie samenstellen voor jezelf en mensen in jouw omgeving. Deze workshop is met name geschikt voor beginners en als je wilt leren hoe je op een eenvoudige manier Bach bloesems kan intergreren in jouw leven.


De oorsprong van Bach Bloesems

Dr. Edward Bach was een gerenommeerde Engelse homeopaat en bacterioloog die in de jaren "30 een manier vond om de mens te helpen. Hij ontwikkelde een complete lijn van 38 bloesem remedies die ons kunnen helpen de positieve kanten van onszelf te vinden.


In 1930 verliet hij zijn eigen praktijk om op zoek te gaan naar een natuurlijk product dat de mens zelf kon helpen in plaats van de ziekte te bestrijden.


Dr. Bach was ervan overtuigd dat de geestelijke toestand van de mens een belangrijke rol speelt in het gezond blijven en in het herstel van een ziekte.

Hij wilde een middel ontdekken dat de oorzaak aanpakt, in plaats van het gevolg.

Nadat Dr. Bach 38 verschillende negatieve gemoedstoestanden had benoemd en hij jarenlang het platteland had verkend, slaagde hij erin 38 bloesems te vinden voor iedere verschillende negatieve gemoedstoestand.


Materiaal pakket

In deze workhop deel 1 ontvang je:

* Theoriemapje Bachbloesems deel 1

* Beknopt overzicht werking bachbloesems

* 2 pipetflesjes 30 ml bronwater als basis voor de eigen gemaakte remedies

In de cursus maak je gebruik van complete bach bloesem sets. Het is mogelijk in of na de cursus (een set) bachbloesems aan te schaffen. Onder de naam Hayleys heb ik een kleine startersset ontwikkeld voor€ 140 - zodat je gelijk aan de slag kan met dit fantastische systeem.

 


Inhoud van de workshop


* Inleiding en voorstellen

* Theorie over de verschillende remedies

*  Hoe stel je een remedie samen?

*  Remedie samenstellen voor jezelf

*  Remedie samenstellen voor iemand in jouw omgeving ( toestemming nodig)

*  Hoe stel je Intuïtief een remedie samen

*  Hoe stel je een remedie samen voor jonge kinderen

*  Hoe stel je een remedie samen voor dieren

*  Vragenronde

*  Afsluiting

 

De kosten van de cursus zijn € 125,- , inclusief materialen

Een cursus is doorgaans van 13.00 uur tot 16.00 uur. 

 Uiteraard staat er voldoende koffie, thee en water klaar.


Klik hier om cursusdata te bekijken en om in te schrijven.


Deel 1 en 2 worden vaak ook als aaneengesloten cursus aangeboden. Je ontvangt dan 30 euro korting op het totale cursusgeld en volgt de cursus met een vaste groep. Ook is er meer ruimte voor het bespreken van huiswerk omdat in les twee al opdrachten besproken kunnen worden, anders dan bij een aparte groep voor deel 2 waarin dat de eerste les is

Docente:
Etty van der Graaf

Etty van der Graaf werkt als paragnoste en medium in haar eigen praktijk en begeleid mensen in hun spirituele ontwikkeling. 
Op een nuchtere en concrete manier zet ze haar spirituele vermogens in om mensen wegwijs te maken en meer in contact te brengen met hun eigen gevoel. Door de bevestiging te krijgen in een reading dat de eigen intuïtie klopt, of door skills te ontwikkelen zelf meer in contact te komen met je eigen zesde zintuig, krijg je meer zelfvertrouwen en verbinding met jouw gevoel en verdwijnt de twijfel of je het allemaal wel goed ziet.

Kosten workshop: €125,-
Locatie : Westendorp Gelderland

Contact

info @ spirituele-cursussen-gelderland.nl

Tel.: +316-44367742