Energieworkshop

Energieworkshop

Leer je openstellen om energie te sturen via je handen, leer je af te sluiten voor negatieve energie om je heen. Hierdoor kom je dichter bij jouw gevoel te staan en krijg je meer inzicht in jouw levensweg. Je leert via je handen energie (naar anderen) sturen om pijn te verminderen.


Werken met helende energie en meditatie

In deze cursus maak je kennis met Meditatie als basis om meer bij jezelf te komen. Wees niet bang, je hoeft niet lenig te zijn en een uur lang in stile  in een lotushouding zitten, je leert op een praktische manier verschillende meditatievormen die je helpen tot rust te komen en bewuster te leven. Het voordeel daarvan? Wanneer je bewuster leeft in het hier en nu, dan heb je minder ruimte om te piekeren. Daarnaast ervaar je het leven veel intenser en zal je met jouw gedachten betrokken zijn bij het moment. Wanneer je even snel de boodschappen doet met het etentje van die avond al in gedachten, dan is de kans groot dat je de helft vergeet, je bent namelijk niet “aanwezig” in het moment. Door middel van meditatie leer je hoe je jezelf op een vriendelijke manier in het moment kunt houden en zo minder afdwaalt in onnodige ( en soms negatieve) gedachten.


Daarnaast maak je kennis  met energievelden van mensen, plekken, dieren en zelfs gedachten. Alles om ons heen bestaat uit energie, zowel positieve als negatieve en ook al heb je misschien geen ervaring met de spirituele wereld, toch heb je hier elke dag mee te maken.


Door kennis op te doen over spirituele energie kan je invloed uitoefenen op jouw eigen energie niveau. Wanneer je bijvoorbeeld erg beïnvloed wordt door een negatieve sfeer om je heen, leer je in deze workshop hoe je je daarvoor af kunt sluiten. Of wanneer je graag meer zou willen voelen wat voor jou de beste keuze is , dan leer je door middel van energie oefeningen onderscheid te maken tussen jouw eigen gedachten en gevoelens en die van de omgeving.


Je leert hoe je via je handen energie kunt sturen om jouw energie en die van anderen te versterken en te beschermen en het lichaam te ondersteunen in het helingsproces.


Bewust werken met energie

Leren werken met energie kan op verschillende manieren. Je kan je laten inwijden in een energievorm, zoals bijvoorbeeld gebeurd Reikicursus. Een systeem kan je zekerheid geven in het werken met energie. In de loop der tijd kan je het systeem beetje bij beetje loslaten en steeds meer op eigen gevoel gaan werken. Je kunt er ook voor kiezen direct kennis te maken met energiewerk vanuit jouw eigen gevoel.


Inhoud van de workshop

* Inleiding en voorstellen

* Theorie over verschillende energie systemen

* Meditatieoefeningen

* Visualisatieoefeningen

* "Regels" voor het behandelen van anderen

* Voorbereiden op een energie behandeling

* Oefenen met energie

* Toepassingen van energie

* Energie van voorwerpen( o.a. edelstenen)

* Pendelen

* Reinigen van huizen

* De uitwerking van Energie

* Afsluiting


Wat is de meerwaarde van de workshop?

In deze workshop leer je werken met energie, zonder het gebruik van een systeem als bijvoorbeeld Reiki. In mijn ervaring is werken met energie iets heel persoonlijks wat zich ontwikkelt door te doen. Ik ben zelf begonnen met een systeem maar merk dat de uitgangspunten van het systeem niet meer passen bij mij als persoon. Ik vond de theorie te zweverig en miste de meerwaarde.


Het is mogelijk om zelf te leren werken met energie en daar in te groeien. Vaak mis je dan het stukje bevestiging dat je het goed doet, mensen om mee te oefenen of de discipline en de tijd om aan de slag te gaan.

 

In de workshop leer je in één dag verschillende manieren om je open te stellen voor de energie, praktische toepassingsmogelijkheden en heel belangrijk, je leert je weer af te sluiten. Je leert je niet alleen weer af te sluiten voor helende energie, maar ook voor energie van buitenaf die je juist niet op wilt pikken, bijvoorbeeld jaloezie of negatieve energieen op bepaalde plekken. Daarnaast leer je hoe je energie kunt geven in de vorm van een behandeling. Hiermee kan je bij iemand de pijn verlichten, niet als vervanging van een arts, maar als ondersteuning. Mocht je een eigen praktijk willen starten in het werken met energie dan is er een vervolgcursus waarin je leert professioneel met energie te werken.


Wat je vervolgens met de basiscursus doet is geheel aan jou. Sommige mensen houden de informatie in hun achterhoofd, anderen gaan er actief mee aan de slag.

 

De kosten van de cursus zijn € 75,-

Een cursus is doorgaans van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Je ontvangt in de workshop een mapje met theorie en een certificaat van deelname.

Ik probeer de cursus op een dusdanige manier te geven dat het rationeel ook te bevatten is. Nuchterheid staat voorop! Uiteraard staat er voldoende koffie, thee en water klaar.


Klik hier om cursusdata te bekijken en om in te schrijven.


Docente:
Etty van der Graaf

Etty van der Graaf werkt als paragnoste en medium in haar eigen praktijk en begeleid mensen in hun spirituele ontwikkeling. 
Op een nuchtere en concrete manier zet ze haar spirituele vermogens in om mensen wegwijs te maken en meer in contact te brengen met hun eigen gevoel. Door de bevestiging te krijgen in een reading dat de eigen intuïtie klopt, of door skills te ontwikkelen zelf meer in contact te komen met je eigen zesde zintuig, krijg je meer zelfvertrouwen en verbinding met jouw gevoel en verdwijnt de twijfel of je het allemaal wel goed ziet.

"Energie is overal, maar wij leren niet om op de subtiele indrukken te vertrouwen die we de hele dag wel binnenkrijgen. Waarom voel je je nou ineens zo futloos worden? Is dat van jezelf of van een ander? In deze workshop leer ik je om onderscheid te maken tussen verschillende vormen van energie en hoe je tools kunt toepassen de controle over jouw eigen energieveld terug te pakken."


Kosten workshop: € 75,-
Locatie : Westendorp Gelderland

Contact

info @ spirituele-cursussen-gelderland.nl

Tel.: +316-44367742