Ontmoet jouw Gids

Workshop: Ontmoet jouw Gids

In het leven krijg je elke dag te maken met keuzes, van grote beslissingen tot kleine. Het is vaak een proces van wikken en wegen, je wilt immers de juiste keuze maken. De maatschappij biedt kaders en bewegwijzering om goede beslissingen te nemen, maar die algemene kaders zijn niet altijd juist voor jou als persoon. Elk mens heeft een begeleidende ziel om te gidsen door het leven heen, vergelijk dit met een innerlijke en persoonlijke TomTom.Het versterken van het gidscontact kan twijfels in een keuzeproces wegnemen en het maken van de juiste keuzes voor jou als individu makkelijker maken.


Je maakt in deze actieve workshop kennis met verschillende disciplines om de spirituele gids te leren kennen die jou bijstaat.


De disciplines die gebruikt worden zijn:

• Geleide meditatie

• Automatisch schrift/ Geïnspireerd schrijven

• Heldervoelendheid


Je leert communiceren met jouw gids en op deze wijze kan je zelf inzicht krijgen over jouw levenspad. Sommige mensen zullen direct contact ervaren met hun gids, andere mensen ervaren het contact subtieler. Je ontvangt daarom een theoriemapje zodat je thuis kan blijven ontwikkelen om in contact te komen met je gids.

Omdat het een nieuwe manier van communiceren is mag je ervoor leren open te staan, en dat kost soms tijd!


De kosten van de workshop zijn 75 euro en deze duurt ongeveer 2,5 uur. Dit is inclusief materiaal, theoriemapje en natuurlijk koffie, thee en water.


Klik hier om cursusdata te bekijken en om in te schrijven.


♦ Deze cursus is ook privé te volgen in de praktijk van Etty. Kijk hiervoor op haar website.

Docente

Etty van der Graaf werkt als paragnoste en medium in Westendorp. In haar praktijk staat nuchterheid centraal.

Contact

info @ spirituele-cursussen-gelderland.nl

Tel.: +316-44367742