Intuïtietraining

Intuïtietraining

In deze cursus van 6 dagdelen worden verschillende basistechnieken behandeld die de intuïtie versterken en conreter maken. Of je nou beginner bent binnen de paranormale wereld of al verschillende cursussen hebt gevolgd, deze cursus biedt een sterke en gezonde basis om jouw intuïtieve talenten aan te spreken op een nuchtere manier. Je maakt kennis met energievormen, contact met jouw Gids, leert jouw inuïtie aan te spreken door middel van tarotkaarten en hoe je de Numerologie kan koppelen aan intuïtief tarot.


De cursus bestaat uit een aaneenschakeling van verschillende workshops die in de praktijk aangeboden worden. De lessen worden met een vaste kleine groep gegeven en er is veel ruimte voor persoonlijke feedback.


De opbouw van de cursus:

Les 1: Energie, Meditatie & pendelen

Les 2: Contact met jouw gids

Les 3: Tarot

Les 4: Tarot

Les 5: Tarot

Les 6: Numerologie & Tarot


Les 1: Energie

In deze les maak je kennis met het begrip energie en meditatie. Leer je openstellen om energie te sturen via je handen, leer je af te sluiten voor negatieve energie om je heen. Hierdoor kom je dichter bij jouw gevoel te staan en krijg je meer inzicht in jouw levensweg. Je leert via je handen energie (naar anderen) sturen om pijn te verminderen. Daarnaast leer je hoe je kunt pendelen, zodat je energie kunt vertalen naar concrete antwoorden.


Les 2: Contact met Jouw Gids

Je maakt in deze actieve workshop kennis met verschillende disciplines om de spirituele gids te leren kennen die jou bijstaat.

In het leven krijg je elke dag te maken met keuzes, van grote beslissingen tot kleine. Het is vaak een proces van wikken en wegen, je wilt immers de juiste keuze maken.

Elk mens heeft een begeleidende ziel om te gidsen door het leven heen, vergelijk dit met een innerlijke en persoonlijke TomTom.

Het versterken van het gidscontact kan twijfels in een keuzeproces wegnemen en het maken van de juiste keuzes voor jou als individu makkelijker maken.Les 3 - Les 5 : Tarot deel 1

In deze praktische tarot cursus leer je werken met tarotkaarten en hoe je deze op gevoel, ofwel intuïtief kunt duiden. Je leert de tarotkaarten niet stuk voor stuk uit het hoofd, maar je leert de kaarten te duiden vanuit gevoel, afgestemd op de vraag of situatie. Of je nou wilt leren de kaarten voor jezelf te duiden, voor mensen om je heen,  deze cursus leert je tarotkaarten duiden in elke situatie.

Naast de inhoud van de groepscursus Tarot wordt de kennis van de eerste drie lessen toegepast om zo tot scherpere en volledigere waarnemingen te komen.


Les 6: Numerologie en Tarot


In deze laatste les leer je persoonlijke getallen te berekenen en hoe je die koppelt aan een tarotkaart. Deze tarotkaart duidt je vervolgens intuïtief, ook hier gaat het niet om de "vaste betekenissen" maar het gevoel wat je krijgt bij de kaart in relatie tot de persoon voor wie je de getallen hebt berekend. Een leuke combinatie tussen theorie en gevoel, zodat je een basis hebt om jouw intuïtie in te laten stromen.


Kosten: Het volgen van alle cursussen achter elkaar zou uitkomen op 425 euro. Bij volledige betaling vooraf wordt er een korting berekend van € 25,- en zijn de kosten  € 400,-

Dit is inclusief koffie/thee/water, theoriemapje/werkboek en certificaat en begeleiding na het afronden van de cursus. Het maximaal aantal deelnemers van deze cursus is 6, om persoonlijke begeleiding te garanderen.


Locatie: Westendorp Gelderland

Docente:
Etty van der Graaf

Etty van der Graaf werkt als paragnoste en medium in haar eigen praktijk en begeleid mensen in hun spirituele ontwikkeling. 
Op een nuchtere en concrete manier zet ze haar spirituele vermogens in om mensen wegwijs te maken en meer in contact te brengen met hun eigen gevoel. Door de bevestiging te krijgen in een reading dat de eigen intuïtie klopt, of door skills te ontwikkelen zelf meer in contact te komen met je eigen zesde zintuig, krijg je meer zelfvertrouwen en verbinding met jouw gevoel en verdwijnt de twijfel of je het allemaal wel goed ziet.

Kosten cursus: € 400,-
Locatie : Westendorp Gelderland

Contact

info @ spirituele-cursussen-gelderland.nl

Tel.: +316-44367742