Intuïtief Tarot Deel I

Cursus Intuïtief Tarot Deel 1


In deze praktische tarot cursus leer je werken met tarotkaarten en hoe je deze intuïtief kunt duiden. Je leert de tarotkaarten niet stuk voor stuk uit het hoofd, maar je leert de kaarten te duiden vanuit gevoel, afgestemd op de vraag of situatie. Of je nou wilt leren de kaarten voor jezelf te duiden, voor mensen om je heen,  deze cursus leert je tarotkaarten duiden in elke situatie.


Praktijkgericht


In deze cursus intuïtief tarot maak je in drie dagdelen kennis met tarotkaarten.

In de meeste cursussen gaat veel tijd zitten in het leren van de kaartbetekenissen, terwijl in deze cursus de kaarten een ondersteuning zijn om jouw intuïtie te bevestigen en te concretiseren. Op die manier is de tarot een hulpmiddel voor paranormale waarnemingen.

Dit is een praktijkgerichte cursus waarin je leert vanuit intuïtie de kaarten te duiden. Je krijgt een basis mee om te kunnen werken met de kaarten en in de cursus oefenen wij met het intuïtief interpreteren. Vervolgens kan je door oefening groeien in het werken met tarotkaarten.


Ervaring met het werken met tarotkaarten is geen vereiste, je leert vanaf het begin de afbeeldingen te duiden met jouw gevoel.


Wat is de invulling van de drie dagdelen?


Les 1: Iedereen krijgt een persoonlijke map. De herkomst en het gebruik van tarotkaarten worden behandeld en er wordt een begin gemaakt met het leggen van de kaarten.  Aan de hand van een werkblad leer je de kaart intuïtief te duiden. Je leert een karakterbeschrijving te maken aan de hand van 1 kaart en inzicht te geven in een vraagstuk. Je krijgt huiswerk mee zodat je ook thuis doelgericht kan oefenen met de kaarten.


Les 2: Het huiswerk wordt besproken. Er wordt dieper ingegaan op de kaarten. Je leert hoe je de afbeelding van de kaart kan omzetten in woorden die antwoorden geven op belangrijke levensvragen. Legpatronen worden geoefend om de kaarten te raadplegen aan de hand van concrete vragen, zoals inzicht in relaties en de consequenties van keuzes zichtbaar maken. De kaarten zullen fungeren als spiegel van het onderbewuste en in dit deel trainen wij de verwoording  van de gevoelens die binnenkomen.


Les 3: In les 3 krijgen de cursisten nieuw materiaal met legmethodes. Uitgebreide legpatronen komen aan bod waarmee je een algemeen inzicht in het levenspad kan krijgen. In dit laatste afsluitende deel  wordt geleerd het verband te leggen tussen verschillende kaarten en leer je een duidelijk verhaal met samenhang te maken.


In alle delen is er aandacht voor ethiek en verantwoordelijkheid in het leggen van de tarotkaarten voor anderen.


De kosten en wat mee te nemen.


De kosten van de gehele cursus (drie dagdelen van 2/3 uur) zijn € 200,-. 

Dit is inclusief theoriemapje, werkboek en certificaat van deelname.


Omdat je gaat leren de kaarten op jouw intuïtie te duiden, is de cursus niet aan een vast tarotdeck gebonden. Je mag een eigen set tarotkaarten meenemen welke je mooi vindt. Het moeten wel echt tarotkaarten zijn, dus 78 kaarten met afbeeldingen, geen andere inzichtkaarten, zoals engelenkaarten. Mocht je nog geen idee hebben wat voor deck bij je past dan kan je in de cursus gebruik maken van een deck van de praktijk of een deck aanschaffen tijdens de cursus.

Daarnaast is het handig een schriftje of mapje aan te schaffen voor het huiswerk.


Klik hier om cursusdata te bekijken en om in te schrijven.

Docente:
Etty van der Graaf

Etty van der Graaf werkt als paragnoste en medium in haar eigen praktijk en begeleid mensen in hun spirituele ontwikkeling. 
Op een nuchtere en concrete manier
zet ze haar spirituele vermogens in om mensen wegwijs te maken en meer in contact te brengen met hun eigen gevoel. Door de bevestiging te krijgen in een reading dat de eigen intuïtie klopt, of door skills te ontwikkelen zelf meer in contact te komen met je eigen zesde zintuig, krijg je meer zelfvertrouwen en verbinding met jouw gevoel en verdwijnt de twijfel of je het allemaal wel goed ziet.

"Tarotkaarten zijn  een prachtige spiegel van het onderbewuste! Dingen die je misschien eigenlijk wel voelt worden beeldend gemaakt door de kaarten. In deze cursus leer ik je om vanuit gevoel de kaarten te ontleden, zodat ze een startpunt zijn om jouw gidsen en ingevingen beter te horen."


Kosten workshop: € 200,-
Locatie : Westendorp Gelderland

Contact

info @ spirituele-cursussen-gelderland.nl

Tel.: +316-44367742