Workshop Numerologie & Tarot

Workshop Numerologie & Tarot

In deze praktische workshop leer je hoe je  aan de hand van geboortedatum de persoolijke tarotkaarten van iemand berekent. Deze kaarten duidt je vervolgens intuïtief, zodat elke berekening en duiding persoonlijk en concreet is. Door de kaarten met elkaar te verbinden krijg je een blauwdruk van het karakter en het levenspad, zodat je meer inzicht kunt geven hoe bepaalde talenten in te zetten zijn en valkuilen te voorkomen.Wat is de invulling van de cursus?


Leren berekenen van de

* Geboortekaart

* Talentkaart

* Jaarkaart

* Relatiekaart


Je leert hoe je de juiste kaarten selecteert die meer inzicht geven over het karakter en levenspad van een persoon. Vervolgens ga je deze kaarten intuïtief duiden, in onderling verband om zo tot een persoonlijke reading te komen aan de hand van numerologie en jouw gevoel.


Voorwaarde deelname cursus:

Voor deze cursus moet je de Intuïtief Tarot deel 1 cursus of de Intuïtietraining hebben gevolgd bij Etty.


De kosten en wat mee te nemen.

De kosten van de workshop zijn (circa 3 uur) zijn € 75,-. 


Je maakt gebruik van je eigen tarotdeck.


Daarnaast is het handig een schriftje of mapje aan te schaffen voor de oefeningen..


Klik hier om cursusdata te bekijken en om in te schrijven.Gebruik het contactformulier voor meer informatie.

Docente:
Etty van der Graaf

Etty van der Graaf werkt als paragnoste en medium in haar eigen praktijk en begeleid mensen in hun spirituele ontwikkeling. 
Op een nuchtere en concrete manier zet ze haar spirituele vermogens in om mensen wegwijs te maken en meer in contact te brengen met hun eigen gevoel. Door de bevestiging te krijgen in een reading dat de eigen intuïtie klopt, of door skills te ontwikkelen zelf meer in contact te komen met je eigen zesde zintuig, krijg je meer zelfvertrouwen en verbinding met jouw gevoel en verdwijnt de twijfel of je het allemaal wel goed ziet.

Kosten workshop: € 75,-
Locatie : Westendorp Gelderland

Contact

info @ spirituele-cursussen-gelderland.nl

Tel.: +316-44367742