Bioresonantieworkshop deel 2

Bioresonantie Workshop deel 2

Nog niet gepland

Locatie: Westendorp Gelderland


Leer werken met Bioresonantie voor jezelf en de mensen om je heen. Maak kennis met betaalbare apparaten die ondersteuning bieden op mentaal, emotioneel en fysiek vlak. Ontdek de basis van frequentietherapie en de verschillende toepassingsmogelijkheden.


Inhoud van de Bioresonantie Workshop deel 2 - Software & Gebruik

 

In deze training ga je dieper in op de geavanceerde mogelijkheden van de Spooky2 software en hoe je de programma's op de juiste manier inzet. Niet alleen technisch, maar ook hoe je tot de juiste keuzes komt om jouw lichaam op de goede manier te ondersteunen. 

 

Inhoud van de Workshop:


- Stap voor stap uitleg over de verschillende mogelijkheden van de software
- Uitleg over de verschillende databases in Spooky2.

- Uitleg van de kleine portable Spooky (HeaWea microgen.)
- Introductie op Radionics.

- Het scannen met de GenX en de verschillende soorten scans die er zijn.

- Uitleg over hoe je zelf een programma op maat maakt en hoe je bestaande programma's uit de software kunt combineren tot een mooi op maat gemaakt programma voor jezelf.

- Informatie over welke manieren er zijn om in kaart te brengen welk programma je het best kunt gebruiken.

- Wat door Spooky2 los komt, zal ook afgevoerd moeten worden. Het belang van detoxificatie zal besproken worden en hoe je Spooky2 hiervoor kunt inzetten.

- Zonder energie kun je niets beginnen. De mogelijkheden die Spooky2 op dit gebied biedt zullen besproken worden.
- Het gebruik van Spooky2 door mensen die vaak erg gevoelig reageren.

- Allerlei tips over handigheidjes in het gebruik.

- Uitleg over de verschillende informatiebronnen die je kunt raadplegen om verder over Spooky2 te leren.

- Uitleg hoe Spooky2 een mooi onderdeel kan zijn van een behandeling die uit diverse disciplines bestaat.


Zelfherstellend vermogen

In deze training zal de focus speciaal liggen op het zelfherstellend vermogen, detox mogelijkheden, helende frequenties en ondersteuning van het energieveld.


Kortom:

 

De software is omvangrijk en complex en biedt eindeloze mogelijkheden. In de training leer je hoe je de basisfuncties kunt bedienen om er goed, uitgebreid en zelfstandig mee te kunnen werken, zodat je je van daaruit verder kunt ontwikkelen en nog veel meer kunt ontdekken. Natuurlijk kun je je vragen stellen en is er gelegenheid om te oefenen.

De kosten en wat mee te nemen

 

De kosten van de cursus zijn €135,-. De lestijden zijn van 09.30-16.00 uur. Dit is inclusief koffie, thee, water en lekkere dingen natuurlijk. De lunch wil ik je vragen zelf mee te nemen. Heb je al een Spooky2 dan mag je deze meenemen naar de cursus. Neem dan ook je laptop mee en een verlengsnoer.


Spooky2 is nadrukkelijk geen vervanging voor een behandeling door een arts en is geen diagnostisch apparaat ! Raadpleeg daarom bij medische klachten altijd een arts. De herkomst van de naam van Spooky2

Een beetje een vreemde naam, voor een klein, betaalbaar en heel briljant frequentie apparaatje. Maar er zit een diepere betekenis achter. Het verwijst naar Einsteins uitspraak: "Spooky action at a distance".

 

Einstein ontdekte in de quantum physics "entanglement". Heel simpel gezegd, als je 2 deeltjes van elkaar scheidt en vervolgens het ene deeltje beïnvloedt, dan zal het andere dezelfde invloed ondergaan, alsof de beide deeltjes door een mysterieus communicatie kanaal zijn verbonden. Wetenschappers hebben inmiddels ontdekt dat dit werkelijk mogelijk is, zelfs op grote afstanden. Spooky2 maakt gebruik van dit principe. 

spooky
Contact
avatars-FJbopzZaBmeDbev8-IrR6uA-t240x240
Cold
Spooky2-GeneratorX-768x492
Cylinder
new-spooky2-home-kit_no-bnc-cable
Generator
H2ea38cf5686248ffbb1fe91e19625765L

Docente:
Louise Lotte Folmer

 

Louise over Spooky
 

Het werd door het universum op mijn pad gezet en ik voelde meteen dat het iets bijzonders was waar ik meer over wilde leren. Wat mij meteen raakte, is de missie van de makers. Namelijk om een heel betaalbaar en toegankelijk apparaat de wereld in te zetten met enorme mogelijkheden.
Ik voelde dat dit apparaat precies past, bij wat ik wil helpen bouwen. Een nieuwe bewuste wereld, waarin wij als soevereine wezens, de regie over ons eigen welzijn houden, op een manier die betaalbaar is.

Dit citaat van John White (de man achter Spooky2) geeft het precies weer:

"Our focus is on people, not on profit,
It's better to help the many than a few,

Our costs are kept as low as possible,

Community support
You'll never be alone."


Ik heb hem zelf intensief gebruikt (en nog steeds) en heb er veel training in gevolgd. 

Omdat er zoveel mensen geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden die Spooky biedt, heb ik een uitgebreide training opgezet. Daarin wijs ik je de weg, zodat je Spooky2 zelfstandig kunt gebruiken, voelen wat bij je past en vandaar uit de vele mogelijkheden verder kunt ontdekken en uitproberen. Omdat je de software op ieder moment gratis kunt installeren, kun je ook de training volgen, dan thuis eens met de software "spelen" en de mogelijkheden bekijken en daarna pas besluiten of Spooky2 iets voor je is en wat je precies wilt aanschaffen.

Mocht je overgaan tot het aanschaffen van Spooky dan bestel je deze direct bij de fabrikant, zij werken niet met multi level marketing.


Datum: Nog niet gepland
Kosten: €135,-
Locatie: Westendorp

Contact

Contactgegevens Louise:

llfolmer@yahoo.com

Telefoon: 06 170 56 482