Bioresonantiecursus

Bioresonantiecursus

Leer werken met Bioresonantie voor jezelf en de mensen om je heen. Maak kennis met betaalbare apparaten die ondersteuning bieden op mentaal, emotioneel en fysiek vlak. Ontdek de basis van frequentietherapie en de verschillende toepassingsmogelijkheden.


Wat is Bioresonantie?


Het lichaam wordt de hele dag blootgesteld aan allerlei stoffen, toxines, parasieten, frequenties, stralingen enz. Een hele klus voor het lijf om alles in goede banen te leiden! Soms voelt het als dweilen met de kraan open en kan het lichaam het niet meer bijbenen, vaak met klachten tot gevolg. Deze klachten kunnen heel erg varieren, iedereen heeft door erfelijkheid zwakke plekken en die worden dan getriggerd. Met bioresonantie spoor je de blokkades op en kun je deze ontstoren door middel van frequenties. Je kunt programma's selecteren aan de hand van klachten, organen helende frequenties overbrengen en krachtige detox programma's afdraaien voor ontgifting. Ook kun je scans doen om blokkades en afvalstoffen in het lichaam op te sporen en te behandelen. De behandelingen zijn pijnloos en worden via elektroden of remotes naar het lichaam overgebracht. 


Deze workshop is perfect wanneer je nog weinig kennis hebt over wat Bioresonantie is of wanneer je meer informatie wilt over de bioresonantie apparaten van Spooky2. Dit merk is een van de meest veelzijdige en ook betaalbare op de markt. De naam is een beetje bijzonder, maar de makers van Spooky2 hebben een prachtig en betaalbaar Bioresonantiesysteem op de markt gezet, nèt boven de kostprijs. Vanuit de missie en passie om het voor velen mogelijk te maken de regie over het eigen welzijn weer terug te nemen en het zelfherstellend vermogen te activeren.


Lange tijd is het voor consumenten onbetaalbaar geweest om zelf gebruik te maken van deze technieken, door de kosten van de apparaten en de omslachtigheid in gebruik. Je had veel ingewikkelde en technische kennis nodig voordat je ook maar een beetje met zo’n systeem aan de slag kon. De Spooky2 apparaten zijn te bedienen via de gratis software die je kunt gebruiken zonder uitgebreide technische achtergrond. Ook de updates zijn gratis.

 

Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om te werken met deze therapievorm ( als je weet hoe een laptop werkt) en heb je een zeer uitgebreide machine met maar liefst ruim 50 000 gratis programma’s ter beschikking om jouw welzijn te ondersteunen.


Inhoud van de Bioresonantie cursussen

 

De Bioresonantie cursus bestaat uit verschillende delen en modules, zodat je die workshops kunt selecteren die voor jou relevant zijn. 


Bioresonantieworkshop deel 1 - Introductie frequentietherapie & Spooky apparatuur
( Docente Etty van der Graaf)  Dagdeel, € 85,- 

Tijdens deze introductiecursus kom je er achter wat Bioresonantie precies inhoudt en wat de toepassingen zijn. Ook wordt uitgelegd wat je allemaal met de Spooky apparatuur kunt en de verschillen tussen de apparaten worden uitgelicht. Hierdoor krijg je een goed beeld welke mogelijkheden er zijn en kun je als het systeem goed voelt de juiste keuze maken met aanschaf, deze bestel je direct bij de fabrikant.

Bij deze cursus zit beknopte software uitleg voor de basisprincipes en ontvang je Nederlandse instructiefilmpjes om jouw eigen spooky in te stellen voor thuis gebruik.
Lees verder


Bioresonantieworkshop deel 2 -  Software en gebruik 
( Docente Louise Lotte Folmer)  Dag, € 135,- 

Als je al een spooky hebt aangeschaft of  uitgebreid wilt oefenen met de apparaten voordat je de investering maakt. De spooky software is ongelooflijk geavanceerd en biedt ontelbare mogelijkheden voor gebruik. Dat is fantastisch en soms ook overweldigend. Ervaring leert dat Spooky veel makkelijker onder de knie te krijgen is door het samen in de les te oefenen. In deze workshop wordt dieper ingegaan op het gebruik van de software en de verschillende opties. Er worden veel praktijkvoorbeelden en specifieke richtlijnen aangeboden om het meeste uit jouw apparaat te halen en er is ook veel ruimte voor het stellen van vragen. 

Lees verder


Veriepingsmodules en Privé lessen

Naast de basis over de apparaten en de software zijn er verschillende mogelijkheden om te verdiepen in de opties die er zijn. Er worden regelmatig themalessen georganiseerd voor bepaalde methodieken of doelgroepen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid in overleg privé les af te stemmen naar aanleiding van jouw persoonlijke behoefte. Denk aan de ondersteuning in jouw specifieke situatie of voor het gebruik in jouw praktijk.


Spooky2 is nadrukkelijk geen vervanging voor een behandeling door een arts en is geen diagnostisch apparaat ! Raadpleeg daarom bij medische klachten altijd een arts.  


De herkomst van de naam van Spooky2

Een beetje een vreemde naam, voor een klein, betaalbaar en heel briljant frequentie apparaatje. Maar er zit een diepere betekenis achter. Het verwijst naar Einsteins uitspraak: "Spooky action at a distance".

 

Einstein ontdekte in de quantum physics "entanglement". Heel simpel gezegd, als je 2 deeltjes van elkaar scheidt en vervolgens het ene deeltje beïnvloedt, dan zal het andere dezelfde invloed ondergaan, alsof de beide deeltjes door een mysterieus communicatie kanaal zijn verbonden. Wetenschappers hebben inmiddels ontdekt dat dit werkelijk mogelijk is, zelfs op grote afstanden. Spooky2 maakt gebruik van dit principe.